ARAÇ GEREÇ ve MALZEME DURUMU

Şahin marka 1997 Model  araç 28.09.2011 tarihinde  Güvenlik Müdürlüğüne tahsis edilmiş olup, Güvenlik Müdürü tarafından kampüs içinde dışında ve ilçelerde bulunan görevlileri denetlemede ve Müdürlük hizmetlerinde kullanılmaktadır.

Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı’na ait bir adet 1996 model Renault marka otomobil, bir adet 2008 model Fiat Fiorino  ile Müdürlüğümüz hizmetleri yürütülmektedir. Müdürlüğümüz hizmetleri için tahsis edilen bu araçlardan; Fiorino  marka araç devriye hizmetleri, nöbet değişimlerinde ve bariyerlerin taşınmasında kullanılmaktadır.

Renault marka aracımız ise kampüs geneli trafik düzenleme ve uygulama hizmetlerinde ayrıca kampüs içi devriye hizmetlerinde kullanılmaktadır.
 Araçların yakıtları Üniversitemiz Rektörlük bütçesinden, bakım ve onarım giderleri ise Vakıf Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla geçici olarak Vakıf bütçesinden karşılanmaktadır. Araçlar Kalkındırma Vakfı’na ait olduğu için sivil plakalı olup üzerlerinde Koruma ve Güvenlik Müdürlüğümüze ait arma, yazı ve telefon numaraları  bulunmaktadır.

Ayrıca Özel Güvenlik Şirketi ( A.G.M. Koruma ve Güvenlik Hizmetleri)ne ait  bir adet Tata  marka arazi aracıyla hizmet vermektedir

İletişim ve haberleşme hizmetlerinin sağlıklı ve seri bir şekilde yapılabilmesi için 30 adet el telsizi, 2 adet sabit telsizi (Hizmet binasında İhbar merkezinde kullanılmakta), 3 adet araç telsizi ( araçların üzerinde) ve gece aydınlatmada kullanılan 3 adet ışıldak mevcuttur. Daha önceden mevcut El Telsiz cihazların 26 adedinin miatlarını doldurduğundan ve ihtiyaca cevap vermediğinden 26 adet ASELSAN’dan yeni el telsizi alınmış olup, alınan bu cihazlar 2 yıl garanti kapsamındadır, bakım ve onarımları yine aynı şirket tarafından garanti kapsamında yapılacaktır.