İş Sağlığı ve Güvenliği Kurum Koordinatörlüğü

Tarihçe

Üniversitemiz bünyesindeki iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi amacıyla Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurum Koordinatörlüğü Öğr.Gör. Selçuk SİNCAR öncülüğünde Haziran 2013 tarihinde kurulmuştur.  İş Sağlığı... Üniversitemiz bünyesindeki iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi amacıyla Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurum Koordinatörlüğü Öğr.Gör. Selçuk SİNCAR öncülüğünde Haziran 2013 tarihinde kurulmuştur.  İş Sağlığı ve Güvenliği Kurum Koordinatörlüğü`müzde iş yeri hekimleri, iş yeri hemşireleri ve iş güvenliği uzmanları görev yapmaktadır.

Vizyon ve Misyon

Vizyonumuz: iş sağlığı ve güvenliği alanına yeni bakış açıları kazandırmak; çalışanı, işvereni ve çalışma ortamını olumsuz etkileyen riskleri ortadan kaldırarak ya da zararları en aza indirerek, çalışanların iş yerlerinde güvenli ve sağlıklı bir çalı... Vizyonumuz: iş sağlığı ve güvenliği alanına yeni bakış açıları kazandırmak; çalışanı, işvereni ve çalışma ortamını olumsuz etkileyen riskleri ortadan kaldırarak ya da zararları en aza indirerek, çalışanların iş yerlerinde güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortmına sahip olmalarını sağlamaktır. Misyonumuz: uzmanlık ve deneyimlerimiz ışığında güncel teknoloji kullanımıyla çalışanlarımızın iş ihtiyaçlarına bire bir proaktif ve sonuç odaklı cevap veren çözümler geliştirmek, iş sağlığı ve güvenliği alanında kamu sektörünün lideri olmayı hedeflemektir.