Öğrenci Belgesi & Not Döküm (Transkript) Belgesi

Üniversitemiz bünyesinde yer alan önlisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin;
--- Öğrenci belgeleri hem e-Devlet kapısı üzerinden hem de Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden
----  Not Döküm (Transkript) Belgeleri ise yalnızca Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden alınabilmektedir.
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden Öğrenci Belgesi veya Not Döküm (Transkript) Belgesi almak isteyen öğrencilerimiz, kullanıcı adı ve şifreleriyle Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)’ne giriş yaparak “Belge Talep” menüsü altında yer alan “Belge Talep Et” ve “Belge Yazdır” linkleri aracılığı ile işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler.

e-Devlet kapısı üzerinden öğrenci belgesi alınabilmesi için öğrencilerimizin e-devlet şifresine sahip olmaları gerekmektedir. E-Devlet kapısı üzerinden öğrenci belgesi alınabilmesine yönelik olarak hazırlanan kılavuza ulaşmak için lütfen tıklayınız.