Öğrencilerimizden Dokuz Madalya

 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerimizden Dokuz Madalya

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz, ‘13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali’nde toplam 9 madalya kazandılar.

Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen uluslararası festivale, bu yıl 25 ülkeden yaklaşık 2000 yerli ve yabancı şef katıldı. Farklı kategorilerde yemeklerin 4 gün boyunca yarıştığı festival sonunda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz 4 adet Gümüş, 4 adet Bronz ve 1 adet Merit olmak üzere 9 madalya kazanarak üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.