YÖKSİS'de Bilgisi Bulunmayan Mezun Öğrencilerimiz

13 Ocak 2018

Üniversitemiz bünyesinde yürütülen önlisans, lisans veya lisansüstü programlardan mezun olup, YÖKSİS'te mezuniyet bilgileri bulunmayan mezunlarımızın Öğrenci Bilgi Sisteminde hazırlanan formu doldurup kaydetmeleri gerekmektedir. Bu işlemleri yapan mezunlarımızın mezuniyet teyit işlemleri yapıldıktan sonra bilgileri YÖKSİS'e gönderilecektir.

Bilgilerinizi kaydetmek için lütfen tıklayınız.

Bu sayfada bilgilerinizi kaydederken;

* Diploma notunuzu bilmiyorsanız 0.1 giriniz.

* Öğrenci numaranızı bilmiyorsanız boş bırakınız.

* Okula kayıt tarihinizi gün ve ay olarak bilmiyorsanız eylül ayının ilk haftasını seçiniz.

* Diplomanızın ve mezuniyet transkptinizin fotoğrafını çekerek bu sayfaya yüklemeniz önerilir.

Bilgileriniz dosyanızdan teyit edildikten sonra doğru bilgiler OBS'ye tanımlanacak ve YÖKSİS'e gönderilecektir.

YARDIM KILAVUZU

0 442 231 59 70

0 442 231 59 72

0 442 231 59 71 (Üniversitemize bağlı iken Bayburt'ta bulunan birimlerimizden mezun olan öğrenciler için)